Jelleke's website

Website van Mariëlle Kuijpers

Ikke dus...  Mariëlle...
  Jelleke mag ook...

Jelleke word ik al genoemd sinds mijn jeugd.
Ons mam noemde me Jelle of Jelleke, en ik ben dat altijd blijven gebruiken.
Tegenwoordig gebruik ik het zelfs als "merknaam" bij Jelleke Sieraden en Jelleke Design voor de websites die ik maak.

In 1966 werd ik in Eindhoven geboren als Mariëlle Geven. Hieronder met ons pap, mam en allebei de oma's.

Ik ging naar de kleuterschool en nog even naar de lagere school in Stratum.

   Scheetje hè....

Toen ik 6 was verhuisden we naar Tongelre en ging ik naar mijn nieuwe school: 't Karregat.

Het Karregat heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn jeugd, vandaar dat ik daar graag een korte beschrijving van geef... Het Karregat.

Na de lagere school ging ik naar de Floor Evers Scholengemeenschap. Ik volgde daar eerst de schakelklas en ging door naar de mavo.

Na de mavo ging ik naar de KV/JV, Kinder- en Jeugverzorging op MHNO Strijp. Na 3 jaar mocht ik als klassenassistent aan het werk maar ik wilde toch liever zelf lesgeven. Ik ging dus verder naar de PABO.

Hier kwam ik in 1986 in de klas bij Berty. Pas in het 4e jaar leerden we elkaar goed kennen en toen hij afstudeerde in 1990 en ik nog een jaartje door moest (zullen we het daar maar niet over hebben) kregen we verkering. In januari 1999 zijn we getrouwd.

In 1994 gingen we samenwonen op een flat in Eindhoven. Na 3 jaar kochten we een huis in Best. Toen we daar steeds meer luidruchtige kinderen tot 12 uur 's avonds op straat hoorden rondhangen hadden we het daar wel gezien. In januari 2002 verhuisden we naar Middelbeers.

Dat dat in 2002 was zullen we niet snel vergeten. Op de trouwdag van W-A en Maxima, 02-02-02, hielden wij ons open huis. En om er een echte gedenkwaardige dag van te maken, hoorden we rond 5 uur dat Berty's broer René, op weg naar ons 'feestje' een motorongeluk had gekregen. Gelukkig is dat allemaal goed afgelopen.

We wonen nu dus al 9 jaar in 'Beers en het bevalt ons goed. In de tuin ligt een joekel van een vijver die, dankzij Berty's hersenkronkels, alsmaar groter lijkt te worden. Maar dat bekijk maar via de link 'tuin'.

Voor de rest hou ik me vooral bezig met zingen, sieraden maken, websites maken, Pergamano, lezen, werk,  enz. enz. enz.

 

 

Ikke dus...

Paar maandjes oud, en nog oh zo lief... :-)